Beveiliging en authenticatie
Nextcloud is ontworpen om gebruikersgegevens te beschermen door meerdere beschermingslagen.
Veiligheid en Veiligheidsinformatie

Deze pagina bevat ons beveiligingsbeleid en informatie met betrekking tot het melden van beveiligingsfouten. Lees hier meer over hoe Nextcloud de beste beveiliging wil bieden in de open source-industrie voor bestandssynchronisatie en -deling.

Onder jouw controle

Controle is de sleutel tot veiligheid. Met Nextcloud neemt ROYALpro de controle terug over haar gegevens, beheerd volgens haar beleid en procedures. Nextcloud integreert in de tooling die jij in je datacenter gebruikt, zoals logging en inbraakdetectie, en werkt met bestaande authenticatiemechanismen zoals SAML, Kerberos en LDAP. Nextcloud-functies:
Nextcloud heeft ingebouwde monitoring- en loggingtools, die compatibel zijn met standaardtools zoals Splunk, Nagios en OpenNMS. Het biedt ook een volledig, compliance-klaar activiteitenlogboek voor rapportage- en auditdoeleinden.
Beheerders kunnen machtigingen instellen voor het delen van en toegang verlenen tot bestanden met behulp van groepen. Toestemmingen van onderliggende opslag, zoals toegangsrechten voor Windows Network Drive, worden gerespecteerd door Nextcloud.

Delen kan worden beveiligd met wachtwoorden, vervaldatums, het verbergen van bestaande bestanden, het blokkeren van downloads en het afdwingen van een videogesprek voordat toegang wordt verleend (videoverificatie). Er is ook ondersteuning voor ACL's op teammappen.
Definieer regels voor het bewaren van gegevens, zodat bestanden regelmatig kunnen worden opgeschoond of zorg ervoor dat gegevens een bepaalde tijd op hun plaats blijven.
Met de krachtige workflowtools in Nextcloud kunnen beheerders de toegang tot gegevens beperken in overeenstemming met zakelijke en wettelijke vereisten en automatische acties uitvoeren, zoals bestandsconversie. Beschrijf beperkingen zoals "XLSX-bestanden van de HR-afdeling mogen niet toegankelijk zijn buiten het IP-bereik van het bedrijf" of "werknemers in de VS mogen geen toegang krijgen tot klantgegevens van Europese datacenters" zodat Nextcloud kan afdwingen.
Nextcloud gebruikt industriestandaard SSL/TLS-codering voor gegevens in overdracht. Bovendien kunnen gegevens in rust in opslag worden versleuteld met behulp van een standaard AES-256-versleuteling van militaire kwaliteit met servergebaseerd of aangepast sleutelbeheer. Ook optioneel en per map kunnen gegevens end-to-end worden versleuteld op de client, waarbij de server helpt bij het delen en sleutelbeheer.
Nextcloud brengt alle onderdelen voor naleving van regelgeving zoals HIPAA en GDRP binnen handbereik. Dit gaat van uitgebreide documentatie op ons klantenportaal tot specifieke apps voor gegevensverzoeken en encryptie- en beveiligingsmogelijkheden in Nextcloud zelf.

Een compleet kantoor onder één knop.

Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Mail
Bel
Contact
Mail: webmail
Telefoon: 024-3225544


Meer informatie (Engels)

Nextcloud.com
ROYAL Nextcloud is een onderdeel van ROYAL professional BV      Copyright © 2024     •    Website: ROYALwebsites